A mai bejegyzés az első a sok szépségre vonatkozó értékelésem közül, és izgatottan mondom, hogy ma egy T3 Cura Luxe felülvizsgálat.
Valószínűleg sokan hallottatok már a Dyson Supersonic hajszárító csodálatos előnyeiről, de hányan hallottatok már a T3-ról? A Dyson hajszárítót széles körben a világ egyik legjobbjaként tartják számon, és bár ez igaz, egyben a legdrágább is, közel 400 dolláros RRP-ért.
T3 Cura áttekintés: T3 hajszárító kontra Dyson
A T3 hajápoló a Dyson versenytárs márkája, és prémium szépségápolási eszközök szállítójaként nőtte ki magát a piacon – eszközeik a hajsütővastól a hajvasalóig és hajszárítóig terjednek. Egyik legnépszerűbb termékük a gyógyító hajszárító modellek, amelyek kiskereskedelmi ára 250-285 dollár.
A T3 Cura-t az különbözteti meg a versenytárs márkáktól, hogy a hajszárító negatív ionokkal van feltöltve, amelyek gyorsabban száradnak, és hosszabb ideig puhává teszik a hajat. Valójában a T3 akár 75%-kal gyorsabb száradási időt ígér, mint a hagyományos hajszárítók.
A T3 képviselői még azt is elmondták nekem, hogy a T3 termékek használata egészségesebb a hajnak, mintha levegőn megszáradna. Bár kissé szkeptikus vagyok ezzel a kijelentéssel kapcsolatban, ez mindenképpen azt mutatja, hogy a terméket a minimális hőkárosodás figyelembevételével tervezték.
Most, hogy ismeri a kiskereskedők által megfogalmazott összes állítást, térjünk át a tényleges T3 Cura áttekintésére: Működik, és megéri a pénzt?
Először is kezdjük a megjelenésekkel. Tudom, hogy a megjelenésnek semmi köze egy termék teljesítményéhez, de személy szerint nagyon fontosnak tartom az új kütyük vásárlásánál.
A T3 Cura Luxe a legszebb hajszárító, amit valaha láttam. Ahogy a képeken is látszik, a hajszárító dizájnja nagyon nőies, elegáns, és (mertem) Instagramolható. Nagyra értékelem a rózsaszín arany részleteket, és ez a fehér külsővel kombinálva abszolút tökéletes számomra.
Ha a sötétebb színeket kedveli, a Cura Luxe is bejön fekete és éjfélkék .
.
A T3 Cura Luxe három különböző hő- és két különböző sebességbeállítással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hajszárítási élmény testreszabását.
Ezeket a beállításokat úgy alakították ki, hogy kiegészítsék a különböző hajszerkezeteket és az Ön igényeit – például ha kefével szeretné megfújni a haját, akkor a legmelegebb beállítás lehet a legjobb választás, míg ha csak azt szeretné, a lehető leggyorsabban szárítsa meg a hajat, valószínűleg a hideg beállítás lenne a legjobb az Ön számára.
Van egy zárható hideg levegő gomb is, amely lehetővé teszi, hogy a lehető leghűvösebb levegővel fújja be a haját, miközben gondoskodik arról, hogy a száradási idő optimális legyen.
Én személy szerint nem használok naponta hajszárítót, és csak akkor nyúlok hozzá, ha zuhanyozás után azonnal kimegyek. Ennek leginkább az az oka, hogy szeretem este hajat mosni, és nem bánom, hogy várok pár órát, amíg megszárad, ha nincs hova mennem.
Azonban ha utazom, vagy ha sietek, mindig szükségem van hajszárítóra. Tettem néhány próbát a Curával, mielőtt megírtam ezt a T3 Cura-értékelést, és nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire szeretem.
Az előző hajszárítóm egy olcsó hajszárító volt (50 dollár) a Babyliss-től, és valamiért, amikor megszárítottam vele a hajam, a hajam mindig beakadt a légutakba, és vagy letépnem kellett, vagy le kellett vágnom. Fájdalmas, szomorú idők voltak azok.
A jelenlegi Cura hajszárítóm nem csak sokkal kíméletesebb a hajamhoz, hanem sokkal gyorsabb is. A hajam kb a mellkasomig ér, és bár nem túl sűrű, de nem is a legfinomabb. A Cura szárítóval körülbelül 15 percet vesz igénybe, hogy teljesen megszárítsam és formázzam a hajam, és ez elképesztően gyors számomra.
Az ion technológia emellett sokkal simábbá és fényesebbé teszi a hajam, különösen a korábban használt hajszárítóval összehasonlítva.
Egy dologra azonban szeretnék rámutatni, hogy ez a hajszárító nem egy csendes hajszárító. Ez nekem személy szerint nem jelent problémát, de ha valami olyasmit keresel a hajszárítóban, akkor lehet, hogy nem ez a számodra való.
Szóval ajánlanám? Egyértelműen! Megéri-e a pénzt – szerintem igen.
Tekintse meg a(z) T3 Cura Luxe legújabb árait itt Nordstrom , T3 , Ulta vagy Bloomingdale .
T3 Cura áttekintés: T3 hajszárító kontra Dyson / Image Via Dine & Fash
Most már tudom, hogy sokan esetleg azon gondolkodtok, hogyan T3 kúra összehasonlítja a Dyson Supersonic . Hogy őszinte legyek, mindkettő csodálatos hajszárító, de van néhány megkülönböztető tulajdonsága mindkét készüléknek.
Volt alkalmam kipróbálni a Dyson Supersonic hajszárítót ismerőseinél és egy szalonban is, ahol jártam, ezért szerettem volna egy rövid összehasonlítást adni a termékekről személyes tapasztalataim alapján.
Mint korábban említettem, a Dyson kiskereskedelmi ára körülbelül 400 dollár, míg a T3 Cura 200 dollárért, a Cura Luxe pedig 285 dollárért.
A T3 Cura hajszárító egyetlen általános fúvókával, míg a Cura Luxe két fúvókával érkezik: az egyik az általános hajformázáshoz, a másik pedig a precíz formázáshoz, például a hangerő növeléséhez a gyökereknél. Diffúzor nem tartozék, de 30 dollárért megvásárolható.
A Dysonhoz 2 fúvóka tartozik – egy az általános formázáshoz, egy pedig az általános formázáshoz, valamint egy diffúzor a göndör hajhoz.
Mind a Dyson, mind a T3 hajszárító rendkívül gyors hajszárító. A Dyson ugyanazt a légáramlási technológiát alkalmazza, mint a porszívóiban, ami lehetővé teszi, hogy a fúvóka széles felületen ossza el a levegőt, ezáltal kevesebb hőkárosodást és gyorsabb száradási időt eredményez.
Másrészt a T3 technológia az iontechnológiára támaszkodik, hogy növelje a haj simaságát, valamint gyorsabb száradási időt biztosítson.
A Dyson 3 különböző sebesség- és 4 különböző hőfokozattal rendelkezik – egy szinttel feljebb a T3 Curához képest. A Cura Luxe azonban 5 hőfokozattal és 2 sebességfokozattal rendelkezik.
A Dyson. A Dyson Supersonic hajszárítója ugyanazokat a légáramlási elveket használja, mint a Dyson többi terméke, például az asztali ventilátor. A fogantyúban egy miniatűr légszivattyú is található, amely lehetővé teszi, hogy a hajszárító sokkal halkabban szárítsa meg a hajat, mint bármely más hajszárító a piacon.
Ismét a Dysonra kell szavaznom. Nemcsak rendkívül könnyű, hanem nagyon kicsi is a hagyományos hajszárítókhoz képest.
A Dyson megjelenése kissé furcsa lehet, de ez teszi nagyszerűvé utazáshoz. Ezenkívül a Dyson termékekhez hordtasak is tartozik, így jól látható, hogy a terméket az utazók szem előtt tartásával tervezték.
Összességében azt mondanám, hogy mindkét hajszárító egyformán jól teljesít, és a teljesítményt nem kell figyelembe venni, amikor az egyiket vagy a másikat vásárolja. Amit figyelembe kell venni, az az ár, a hajszárító hangereje, súlya és mérete, valamint bizonyos mértékig a megjelenés.
Tehát, ha az ár nem számít, akkor határozottan a Dyson Supersonic-ot ajánlom, de ha olyan hajszárítót keres, amely ugyanolyan jó munkát végez, de hiányzik belőle az olyan extra tulajdonság, mint az alacsony zajszint és a könnyű súly, akkor válassza a T3 Cura vagy a T3 Cura Luxe.
Bár a Cura Luxe több beállítást tartalmaz, mint az eredeti Cura, én mégis azt javaslom, hogy válasszon egy olyan színt, amelyik a legjobban tetszik, és tegye azt.
A legfrissebb árak megtekintéséhez és további T3 Cura és Cura Luxe vélemények megtekintéséhez látogasson el ide Nordstrom
Ha további véleményeket szeretne olvasni a Dyson Supersonicról, megteheti Nordstrom is.
Remélem tetszett ez a T3 Cura áttekintés! Az alábbi megjegyzésekben tudassa velem, milyen hajszárítót használ.
xx
9 megfizethető termék, mint az Olaplex
A legjobb Dyson Airwrap alternatívák
5 olyan megfizethető termék, mint az oVertone, amelyek fantasztikus hajat varázsolnak
Böngésszen az összes szépségápolási cikk között
Ha tetszett a cikk, kérjük, rögzítse a Pinteresten, mert segít a növekedésben!